25 martie 2019 luni
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

M.S.S.C. TRANS S.R.L.

Firma a fost inregistrate de : mssctrans
Jud : BRASOV
Loc : BRASOV
Adr. : Nr.
Numar inregistrare : J08/508/2001
Cod fiscal : 13862547
Nr. Tel. : 0753071876
Nr. Fax. :
Pagina web : http://www.kronheat.ro
Email : office@kronheat.ro
CAEN : 2521
Domeniul de activitate : Energie Resurse Metale
- Cu o experienta de 12 ani, având la bordul companiei elite ale ingineriei din Romania în domeniul termicelor, KRONHEAT a căpătat reputaţia unui producator foart bun în toate mediile de afaceri în care a fost prezent în Romania şi străinătate. Societatea noastra s-a bucurat de parteneriate internaţionale de-a lungul timpului, obţinute prin participarea la diverse congrese şi expozitii de profil din ţara şi străinătate, obţinând şi certificari oficiale internaţionale, precum ISO 9001.

Produse/Servicii

Denumire produs : Generatorul de aer cald produs de KRONHEAT este un ansamblu ce consta intr-un focar din otel inoxidabil rezistent la temperaturi inalte , un sistem de evacuare a gazelor arse , o hota de evacuare a aerului cald si o turbina ce asigura o circulatie fortata a aerului . Semnificativ de aratat ca schimbul de caldura se manifesta pe intreaga suprafata a focarului si a sistemului de evacuare , solutie tehnica ce asigura o eficienta energetica de invidiat.
Descriere : Generatorul de aer cald produs de KRONHEAT este un ansamblu ce consta intr-un focar din otel inoxidabil rezistent la temperaturi inalte , un sistem de evacuare a gazelor arse , o hota de evacuare a aerului cald si o turbina ce asigura o circulatie fortata a aerului . Semnificativ de aratat ca schimbul de caldura se manifesta pe intreaga suprafata a focarului si a sistemului de evacuare , solutie tehnica ce asigura o eficienta energetica de invidiat.
Pret : 1680 EUR