17 februarie 2019 duminic„
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

Blexy Trans Speed

Firma a fost inregistrate de : adamsimona
Jud : ROMANIA
Loc : Bucuresti
Adr. : Nr.
Numar inregistrare : J23/3346/2014
Cod fiscal : 33813913
Nr. Tel. : 763591448
Nr. Fax. :
Pagina web : http://blexytrans.ro
Email : adamsimona7@gmail.com
CAEN : 8132
Domeniul de activitate : Transporturi
- Blexy Trans Speed va pune la dispozitie servicii de transport marfa la un pret ieftin si avantajos pentru fiecare buzunar. Firma noastra dispune de autoutilitare conform necesitatilor dumneavoastra, fiind echipate corespunzator, astfel ca transportarea bunurilor se face in siguranta. Alege echipa noastra de profesionisti pentru mutari mobila Bucuresti, relocari firme, sedii, trasporturi interne sau internationale pentru cele mai bune rezultate.

Produse/Servicii

Denumire produs : Blexy Trans Speed vine in ajutorul dumneavoastra cu serviciul profesional de transport mobilier. Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de camioane care pot transporta marfa cu un volum cuprins intre 20mc si 40mc. Personalul calificat de la Blexy Trans Speed garanteaza siguranta bunurilor dumneavoastra, integritatea acestora fiind asigurata printr-un contract scris.
Descriere : Blexy Trans Speed vine in ajutorul dumneavoastra cu serviciul profesional de transport mobilier. Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de camioane care pot transporta marfa cu un volum cuprins intre 20mc si 40mc. Personalul calificat de la Blexy Trans Speed garanteaza siguranta bunurilor dumneavoastra, integritatea acestora fiind asigurata printr-un contract scris.
Pret : 120 RON

Denumire produs : Firma Blexy Trans Speed va poate ajuta sa mutati mobila si echipamentul din firma dumneavoastra. Pentru acest lucru apelati cu incredere la serviciul profesional de mutari firma. Datorita experientei acumultate de-a lungul timpului, firma Blexy Trans Speed garanteaza transportarea acestor bunuri in conditii de maxima siguranta.
Descriere : Firma Blexy Trans Speed va poate ajuta sa mutati mobila si echipamentul din firma dumneavoastra. Pentru acest lucru apelati cu incredere la serviciul profesional de mutari firma. Datorita experientei acumultate de-a lungul timpului, firma Blexy Trans Speed garanteaza transportarea acestor bunuri in conditii de maxima siguranta.
Pret : 120 RON