06 august 2020 joi
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

Max Cleaning

Firma a fost inregistrate de : maxcleaning
Jud : ROMANIA
Loc : Bucuresti
Adr. : Nr.
Numar inregistrare : J32/3878/2011
Cod fiscal : 98OTPV92837247914789
Nr. Tel. : 0731565621
Nr. Fax. :
Pagina web : http://maxcleaning.ro
Email : contact@maxcleaning.ro
CAEN : 8122
Domeniul de activitate : Altele
- Firma de curatenie Max Cleaning va pune la dispozitie servicii profesionale de curatare canapele, mocheta si tapiterie auto. Activam in domeniul curatenie din anul 2011 iar produsele si echipamentul folosit de expertii nostri garanteaza curatarea tuturor petelor si indepartarea acarienilor. Ofertele noastre sunt concepute in asa fel incat sa fie accesibile tuturor persoanelor care doresc sa beneficieze de servicii calitative.

Produse/Servicii

Denumire produs : Doresti ca fotoliile si canapeaua sa arate impecabil, fara ca tu sa depui efort? Max Cleaning reprezinta solutia! Apeland la serviciul de curatare canapele, te poti relaxa lasand sarcinile pe seama expertiilor nostri.
Descriere : Doresti ca fotoliile si canapeaua sa arate impecabil, fara ca tu sa depui efort? Max Cleaning reprezinta solutia! Apeland la serviciul de curatare canapele, te poti relaxa lasand sarcinile pe seama expertiilor nostri.
Pret : 50 RON

Denumire produs : Consideri ca mocheta necesita o curatare in profunzime? Nimic mai simplu! Max Cleaning vine in ajutorul tau cu serviciul de curatare mocheta in Bucuresti. Expertii nostri vor readuce la viata culorile mochetei fara a deteriora tesatura.
Descriere : Consideri ca mocheta necesita o curatare in profunzime? Nimic mai simplu! Max Cleaning vine in ajutorul tau cu serviciul de curatare mocheta in Bucuresti. Expertii nostri vor readuce la viata culorile mochetei fara a deteriora tesatura.
Pret : 2 RON

Denumire produs : Condusul intr-un mediu curat si igienizat este mult mai placut si nu in ultimul rand mult mai sanatos. Apeleaza la Max Cleaning pentru serviciul de curatare tapiterie auto pentru ca tu si cei dragi tie sa va bucurati de confort si curatenie.
Descriere : Condusul intr-un mediu curat si igienizat este mult mai placut si nu in ultimul rand mult mai sanatos. Apeleaza la Max Cleaning pentru serviciul de curatare tapiterie auto pentru ca tu si cei dragi tie sa va bucurati de confort si curatenie.
Pret : 160 RON