22 mai 2019 miercuri
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

Class Cleaning

Firma a fost inregistrate de : classcleaning
Jud : ILFOV
Loc : Bucuresti
Adr. : Nr.
Numar inregistrare : J37/2894/2008
Cod fiscal : 4343345
Nr. Tel. : 0725514216
Nr. Fax. :
Pagina web : http://www.classcleaning.ro/spalare-curatare-mocheta.html
Email : contact@classcleaning.ro
CAEN : 8763
Domeniul de activitate : Altele
- Curatarea mochetei necesita mult timp si energie. Pentru a va scuti de munca, echipa de profesionisti de la Class Cleaning spala mocheta in locul dumneavoastra. Apelati la firma de curatenie pentru serviciul de curatare mocheta pentru rezultate cu adevarat vizibile. Curatenie nu mai poate astepta! Contacteaza-ne acum!

Produse/Servicii

Denumire produs : Prima impresie conteaza, astfel si imaginea unei firme trebuie sa fie ireprosabila. Class Cleaning va pune la dispozitie serviciul de curatare birouri pentru ca partenerii si clientii dumneavostra sa fie placut surprinsi de imaginea companiei. De asemenea un mediu curat ajuta la buna desfasurare a activitatii angajatilor dumneavoastra.
Descriere : Prima impresie conteaza, astfel si imaginea unei firme trebuie sa fie ireprosabila. Class Cleaning va pune la dispozitie serviciul de curatare birouri pentru ca partenerii si clientii dumneavostra sa fie placut surprinsi de imaginea companiei. De asemenea un mediu curat ajuta la buna desfasurare a activitatii angajatilor dumneavoastra.
Pret : 4 RON

Denumire produs : Un mediu curat este un mediu prielnic pentru sanatatea dumneavoastra si a celor dragi. In cazul in care nu aveti timp sau pur si simplu nu dispuneti de energia necesara pentru a face curat in locuinta dumneavoastra, Class Cleaning va sta la dispozitie cu serviciul profesional de curatare domiciliu.
Descriere : Un mediu curat este un mediu prielnic pentru sanatatea dumneavoastra si a celor dragi. In cazul in care nu aveti timp sau pur si simplu nu dispuneti de energia necesara pentru a face curat in locuinta dumneavoastra, Class Cleaning va sta la dispozitie cu serviciul profesional de curatare domiciliu.
Pret : 330 RON

Denumire produs : Canapeaua si fotoliile sunt printre cele mai folosite piese de mobilier, drept urmare acestea se murdaresc frecvent si necesita periodic o curatare in profunzime realizata de profesionisti. Pentru a va usura munca, firma Class Cleaning va ofera serviciul de curatare fotolii si canapele. Noi dipunem de echipa si produsele potrivite pentru cele mai bune rezultate!
Descriere : Canapeaua si fotoliile sunt printre cele mai folosite piese de mobilier, drept urmare acestea se murdaresc frecvent si necesita periodic o curatare in profunzime realizata de profesionisti. Pentru a va usura munca, firma Class Cleaning va ofera serviciul de curatare fotolii si canapele. Noi dipunem de echipa si produsele potrivite pentru cele mai bune rezultate!
Pret : 45 RON

Denumire produs : Curatarea mochetei necesita mult timp si energie. Pentru a va scuti de munca, echipa de profesionisti de la Class Cleaning spala mocheta in locul dumneavoastra. Apelati pentru serviciul de curatare mocheta pentru rezultate cu adevarat vizibile.Curatenie nu mai poate astepta! Contacteaza-ne acum!
Descriere : Curatarea mochetei necesita mult timp si energie. Pentru a va scuti de munca, echipa de profesionisti de la Class Cleaning spala mocheta in locul dumneavoastra. Apelati pentru serviciul de curatare mocheta pentru rezultate cu adevarat vizibile.Curatenie nu mai poate astepta! Contacteaza-ne acum!
Pret : 2 RON