22 februarie 2019 vineri
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

KoolDrive

Firma a fost inregistrate de : ancamiclea
Jud : ROMANIA
Loc : Romania
Adr. : Nr.
Numar inregistrare : J40/7836/2008
Cod fiscal : 2724345
Nr. Tel. : 0735860800
Nr. Fax. :
Pagina web : http://www.kooldrive.ro
Email : contact@kooldrive.ro
CAEN : 8123
Domeniul de activitate : Altele
- KoolDrive este firma care va pune la dispozitie servicii profesionale de inchirieri masini Bucuresti. Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul de rent a car, putem spune ca am ajuns sa cunoastem toate cerintele clientilor nostri. De-a lungul timpului am cautat sa imbunatatim serviciile noastre de inchirieri masini termen lung precum si inchirieri auto Otopeni. Beneficiati acum de preturi accesibile si de o gama variata de autoturisme

Produse/Servicii

Denumire produs : In cazul in care va doriti o calatorie sigura si confortabila direct de la aeroport, apelati la firma KoolDrive pentru serviciul de inchirieri masini Otopeni. In functie de cerintele dumneavoastra, KoolDrive va pune la dispozitie masina ideala spre orice destinatie, fie ca va doriti sa vizitati Bucurestiul sau zonele din apropierea acestuia.
Descriere : In cazul in care va doriti o calatorie sigura si confortabila direct de la aeroport, apelati la firma KoolDrive pentru serviciul de inchirieri masini Otopeni. In functie de cerintele dumneavoastra, KoolDrive va pune la dispozitie masina ideala spre orice destinatie, fie ca va doriti sa vizitati Bucurestiul sau zonele din apropierea acestuia.
Pret : 12 EUR

Denumire produs : KoolDrive va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto termen lung, ideal pentru clientii care au nevoie de un autoturism pe o perioada mai indelungata. Acest tip de serviciu este caracterizat de flexibilitate, astfel puteti opta pentru modificarea contractului deja realizat si anume schimbarea autovehiculului, kilometrajul sau modificarea perioadei de inchiriere.
Descriere : KoolDrive va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto termen lung, ideal pentru clientii care au nevoie de un autoturism pe o perioada mai indelungata. Acest tip de serviciu este caracterizat de flexibilitate, astfel puteti opta pentru modificarea contractului deja realizat si anume schimbarea autovehiculului, kilometrajul sau modificarea perioadei de inchiriere.
Pret : 12 EUR